پیشنهادهایی برای رییس مرکز نظارت صداوسیما بودم :
1- اکنون برای نظارت بر صداوسیما بخشهای مختلفی متناظر با معانتهای تولیدی در مرکز نظارت برقرار است و محتوای تولید شده نظارت بعد از پخش و روندپژوهی میشود اما برای معاونت فضای مجازی چنین اقدامی بصورت کامل انجام نمیشود .
واحدفضای مجازی بیشتر به سایتها و شبکه های اجتماعی میپردازد در حالیکه معاونت فضای مجازی بیشتر اقداماتش به مثابه یک معاونت تولیدی ، تهیه آثار کوتاه و انتشار آن در کانالهایی است که مرکز نظارت حتی نام آنها را هم نمی داند. همینطور اپراتورهای IPTV که بدلیل نوع قرارداد آنها و شراکت سازمان در برندهای مذکور شایسته نظارت هستند .لذا پیشنهاد میشود واحد نظارت محتوایی بر معاونت فضای مجازی متناسب شود.
2- در اختیار گذاشتن اطلاعات هر شبکه برای خودش در لایه TPS ها و ایجاددسترسی به سامانه ثبت خطاها
3- امتیاز بندی خطاهای ثبت شده که منجر به تعیین رتبه درد هر زمینه شود.
4- تلفیق سامانه نظارت با سامانه بازار محتوا یا تبادل داده بین آن دو
5- فیلد خلاصه فیلم در سامانه نظارت تکمیل و در تلوبیون و بازار محتوا استفاده شود.
6- راه اندازی سامانه ای برای سازماندهی و اخذ نظرات و ارزیابی برنامه های صداوسیما توسط گروه های خاص مانند انجمن های دانشجویی ، NGO های مرتبط ، واحدهای رسانه ای خارج سازمان و .
اگر رییس صندوق بازنشستگی صدا و سیما بودم
اگر رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی بودم
نظارت ,های ,سامانه ,مجازی ,مرکز ,معاونت ,مرکز نظارت ,معاونت فضای ,فضای مجازی ,مجازی بیشتر ,بازار محتوا ,مرکز نظارت صداوسیما